top of page
  • Forfatters billedeKaroline Bloch

Padderok og andre noveller, af Max Ulrich Klinker


Padderok og andre noveller består af otte noveller, alle skrevet af Max Ulrich Klinker, der nu har udgivet sin fjerde bog i form af denne samling.


Max Ulrich Klinker har i Padderok og andre noveller vist en række kompetencer, man som boganmelder ikke kan lade være med at nyde.

Eksempelvis er det helt tydeligt at forfatteren enten har begået sig i Frankrig eller har gjort sig meget umage med kort og billeder.

Det er ikke for ingenting at bogen er opkaldt efter Padderok, der uden tvivl er den længste historie deri. Generalt synes jeg det er en god ide at ting der er udgivet i samlinger passer sammen (lignender titler, emne eller samme længde), men lige netop her synes jeg det er ganske okay, netop fordi bogen jo sælges på Padderok.

Det er en stilsikker fortælling, og det er tydeligt at Max Ulrich Klinker har den nødvendige erfaring. Samtidig var det første gang jeg har læst noget af hans, og det har bestemt været en positiv oplevelse, der opmuntrer mig til at kigge lidt efter hans andre værker.

Tak til forlaget Brændpunkt for anmeldereksemplaret.

bottom of page